Legal Ajankohtaista

TULEVAT TAPAHTUMAT

26

Syyskuu

Webinaari | Verkkotunnusriidat

Miten puolustaa oikeuksiasi verkkotunnusten väärinkäytöltä? Kerromme webinaarissa tuomioistuinmenettelyn ulkopuolisista verkkotunnusriitojen ratkaisumenettelyistä ja esittelemme viimeaikaisten kokemustemme ja ratkaisukäytännön pohjalta erilaisia tilanteita, joissa vilpillisiin verkkotunnusrekisteröinteihin on ollut mahdollista puuttua.

11

Lokakuu

Aamiaistilaisuus | Riidanratkaisun seminaarisarja

Järjestämme loka- ja marraskuun aikana liike-elämän riitojen ratkaisua käsittelevän seminaarisarjan. Aamiaisen lisäksi tarjoamme asiantuntijapuheenvuoroja sopimusriidoista, IPR-riidoista markkinaoikeudessa ja valikoituja ajankohtaiskatsauksia riidanratkaisun alalta. Tapahtumapäivät: keskiviikko 11.10.2023 / 1.11.2023 / 29.11.2023

7

Marraskuu

Webinaarisarja | Ohjelmistojen patentointi ja immateriaalioikeudet

Tervetuloa osallistumaan webinaarisarjaamme, joka valaisee ohjelmistojen patentoinnin maailmaa ja niiden immateriaalioikeuksien suojelemista. Luvassa on kolme informatiivista ja asiantuntevaa webinaaria, jotka tarjoavat syvällisen katsauksen ohjelmistojen patentointiin, case-esimerkkejä sekä syventävän näkökulman ohjelmistojen suojaamiseen ja puolustamiseen.